Advert
Advert
Advert

Ülgür Gökhan'ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Ülgür Gökhan'ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı
Ülgür Gökhan'ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı
Bu içerik 2578 kez okundu.

1 MAYIS İŞÇİNİN EMEKÇİNİN BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Sevgili Hemşerilerim; hak ve emek mücadelesi neredeyse dünya var samsun rent a carğundan buyana verilen, insanlık tarihi kadar eski bir mücadeledir.

Tarih boyunca verilen tüm mücadelenin, emeğin, yıllar sonra başarıya ulaşma yolunda yılmadan, yorulmadan ilerleyip, milyonlar tarafından benimsenmiş, mücadeleden dönülmemiş olması çok kıymetlidir.

Günümüzde din, dil, ırk, cinsiyet fark etmeksizin bu hak ve emek mücadelesinin tüm özneleri kol kola, omuz omuza mücadele ediyor. İnsanca, özgürce, eşit ve kardeşçe yaşamak için haykırışlar hep kulaklarımızda yankılanıyor.

İş kazalarının, ihmalkârlıkların nice emekçinin hayatına mal samsun rent a carğu günümüzde, Soma’da, Ermenek’te katliam derecesinde ölümlerin yaşandığı acılarımız taptaze duruyor ve geride bıraktığı acı ve utanç hafızalardan asla silinmiyor.

Sınıfsız, sömürüsüz, herkesin doyduğu, eşit ve iyi koşullarda sağlık ve eğitim imkânlarından faydalandığı, çocukların çalışmayıp okula, oyuna gittiği bir dünya tüm insanlığın ihtiyacıdır, hayalidir, bitmez tükenmez özlemidir.

Adalet, eşitlik, demokrasi ve özgürlüklerin doyasıya yaşandığı yoksulluğun, savaşların olmadığı bir dünya özlemiyle; emeğin, alın terinin, üretimden gelen gücün gerçek sahibi tüm emekçilerin uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma gününü kutlarım.

1 Mayıslarda ve nice emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm barışçı ve özgürlükçü yoldaşlarımızı rahmetle anarken, emeğe saygılı bir gelecek umuduyla tüm işçi ve emekçilerin haklı mücadelesini selamlarım.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı



Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor