Advert
Advert
Advert

Nejat Önder: "Kaybeden CHP oldu"

Nejat Önder:
Nejat Önder:
Bu içerik 23484 kez okundu.

CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder düzenlediği basın toplantısında parti içi seçim sürecinde yaşanan olumsuz olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Çanakkale İl binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Nejat Önder şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız, bu parti sayesinde çeşitli makamlara gelmiş, bu partinin üyelerinin emeğiyle ve alın teriyle makam ve mevki elde etmiş arkadaşlarımızın bu konumlarını borçlu samsun rent a carkları üyelere karşı kullanmamaları konusunda defalarca talimat vermiştir. Ama parti içi seçimlerimizin başladığı Çanakkale Merkez ilçede, iki grubun yarıştığı seçimlerde maalesef belediye başkanımız, belediye başkan yardımcısı, işçiler ve memurlar bu talimatın tersine seçimin göbeğinde olmuşlardır. İl Başkanı, Genel Başkanı temsil eder. Bu madde bizim tüzüğümüzün amir hükmüdür. Partimin genel başkanını, parti meclisini, çizdiği siyaseti ve tüzüğümüzü yönetmeliklerimizin ışığında takip etmek benim görevimdir. 

Sizlerin de şahit oldğunuz gibi, beni tanımayan, tanımadığını ifade eden bir belediye başkanımız var. Belediye başkanına ne demeli? Adap, adab ve siyasi ahlaka kendisini davet ediyorum. İki grubun yarıştığı parti içi mahalli seçimlerde çok ciddi belge ve kanıtlar var. Ben gereğini yaptım. Özellikle İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşanan bir olumsuzluk var. Bir merkez ilçe yöneticisinin oy atması. Bu kabul edilebilir bir şey değil. CHP terbiyesi gereği bu arkadaşın, bu olumsuz davranışının kasedi basına sızdı. Ben İl Başkanı olarak şunu söylemek istiyorum. İki grup yarışıyor. Çanakkale'de herhangi bir grup kazanmadı. Kaybeden CHP samsun rent a car. Benim partim büyük bir yara aldı."


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti