Advert
Advert
Advert

İşte Ali Koç'a sunulan şok rapor! "Bana ne diyenler..."

İşte Ali Koç'a sunulan şok rapor!
İşte Ali Koç'a sunulan şok rapor! Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 8919 kez okundu.

Başkanı, teknik direktörü ve idarecileriyle A’dan Z’ye yenilenen Fenerbahçe’de takım işleyişi de yeniden şekillenecek. Sportif Direktör Damien Comolli konuyla ilgili raporunu Ali Koç'a sundu.

Bir yandan transferle uğraşan F.Bahçe Sportif Direktörü Comolli diğer yandan takımda huzurlu bir ortam için kolları sıvadı. Samandıra'da şikayet edilen konuları bir raporla Başkan Ali Koç'a sundu. İşte takımın sorunları...Yöneticiler motive adı altında oyuncuları gereksiz yere strese sokuyorlar. Gerginliği artırıyorlar.Yenilgiler sonrasında takıma yapılacak ödemelerin ötelenmesi büyük rahatsızlığa escortlar izmir oluyor.Bazı futbolcular takım içinde yaşananları direkt yöneticilere aktarıyor.Yaşanan kayıplar sonrası takım arkadaşlarına bağırma yetkisi samsun rent a carğunu düşünen oyuncular var.
Genç futbolculara çocuk gibi davranılıyor. Birey samsun rent a carkları unutuluyor. Bazı yabancılara kurtarıcı gözüyle bakılıyor. Öyle ki takıma her şeyi yapabileceklerine inanmış olarak geliyor. Aksi durumda yıkım yaşıyor. Sözleşme şartları çok iyi olan isimler, kendilerini garantide görüp sıkıntı yaşandığında 'Bana ne' diyor. (Sabah)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti