Advert
Advert
Advert

AK PARTİ’NİN YEREL SEÇİM İLKELERİNE TAM ANLAMIYLA YAKIŞAN BAŞKAN

AK PARTİ’NİN YEREL SEÇİM İLKELERİNE TAM ANLAMIYLA YAKIŞAN BAŞKAN
AK PARTİ’NİN YEREL SEÇİM İLKELERİNE TAM ANLAMIYLA YAKIŞAN BAŞKAN
Bu içerik 5979 kez okundu.

Bu hafta belediye başkan adayları ile ilgili işleyeceğim isim Bayramiç’in mevcut başkanı ve 31 Mart'ta AK Partinin Belediye Başkan Adayı  Sadettin Arslan…

Aslında başlıkta da isim ile ilgili ipuçlarını vermiş olmamdan dolayı Arslan’ı şu 3 kelime ile tanımlamak mümkün;

Tevazu,Gayret, Samimiyet.

Sadettin Arslan, 2014 yerel seçimlerinde 3799 Oy ve %39,29'luk oy oranı ile Çanakkale’de küçük Moskova olarak bilinen Bayramiç’i CHP’nin elinden alan başkan olarak biliniyor. Üstelik o dönem CHP’li rakibine 1000'e yakın oy farkı atarak tarihe geçti Sadettin Arslan.

Peki geçtiğimiz 5 yılda ne yaptı Sadettin Başkan?

Bayramiç’i yeniden inşa etti diyebiliriz. Çanakkale’de yaşayan herkesin Ayazma Milli Parkı'na giderken içinden geçtiği o köy gibi olan Bayramiç’i ilçe görünümüne Sadettin Başkan kavuşturdu. 

Belediye eli ile bir çok yatırım yapan Arslan bu hizmetleri adeta bir işçi gibi kendisi de takip etti. Sosyal donatı alanları, rekreasyon alanları, sosyal tesisler, belediyeye ait bölgenin en çok ihtiyacı olan, bölgenin en büyük soğuk hava deposu, parklar bahçeler ve daha bir sürü hizmet.

Burada Arslan’ın hizmetlerinden ayrı bir parantez açmamız gereken konu ise Bayramiç doğumlu olan ama Fatih'te büyüyen milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy Evi.

Arslan’ın yoğun çaba ve gayretleri ile adeta kargır binadan muazzam bir esere dönüştürülen Mehmet Akif Ersoy Evi, Bayramiç için çok önemli bir eser haline geldi. Artık Troya için şehrimize gelenler rotalarına Bayramiç’i de ekleyerek Mehmet Akif Ersoy Evi'ni ziyaret ediyorlar.

Sadettin Arslan ilçede partili partisiz bir çok kesim tarafından inanılmaz seviliyor ve saygı duyuluyor. Kişilik olarakta müthiş bir tevazu sahibi olan Sadettin Arslan, belediye başkanı samsun rent a carğu ilk günden beri saha dışında çıkmayıp hep halkın içinde yer alarak gayretini de herkese kanıtlamış durumda. Samimiyete gelecek olursak Sadettin Arslan, belediye başkanlığından önce uzun yıllar Bayramiç’te ilçe başkanlığı yapmış ve partinin içerisinden gelen bir isim olarak ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ve tüm partinin de desteği ile 31 Marttan’da alnının akı ile çıkacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Ne diyelim yolu da bahtı da açık olsun…


Göksel ACARAY


Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti