Advert
Advert
Advert

Avrupa Birliği Sertifika Programı Gerçekleştirildi

Konrad Adenauer Stiftung Derneği (KAS) desteği ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Avrupa Birliği Sertifika Programı, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Sertifika Programı Gerçekleştirildi
Avrupa Birliği Sertifika Programı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2135 kez okundu.
Haberin galerisi için tıklayın!

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz olan programın ilk günü, KAS Türkiye Temsilciliği’nden Proje Koordinatörü Anastasia Pazer’in açılış konuşmasıyla başladı. Sertifika Programının ilk gününde Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nail Alkan, AB’nin yapısı ve son dönemde Avrupa’nın öne çıkan konularından, İngiltere’nin AB’den ayrılma süreci Brexit’i ele alırken; ikinci gün, Üniversitemizin BİİBF Uluslararası İlişkiler Bölümünde Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nihal Eminoğlu Avrupa Birliği ve Göç Politikası üzerine anlatımda bulundu.

Sertifika Programı üçüncü günü, AB’nin Proje, Burs ve Erasmus imkanlarını anlatan Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nden Dr. Levent Ersin Orallı ve AB Medya Politikasını ele alan Prof. Dr. Sezai Türk’ün sunumuyla devam etti.

Kapanış gününde Doç. Dr. Bilal Karabulut, AB’nin Güvenlik ve Savunma Politikası sunumunu gerçekleştirdikten sonra, Biga İİBF Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, programın kapanış konuşmasını yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Konrad Adenauer Stiftung Derneği Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Nail Alkan Nihal Eminoğlu Levent Ersin Orallı Sezai Türk Bilal Karabulut Bünyamin Bacak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti