Advert
Advert
Advert

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Seçim Çalışmalarında Hız Kesmiyor

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, “Martın Sonu Bahar Olacak” sloganı ile 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sahada aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Seçim Çalışmalarında Hız Kesmiyor
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan Seçim Çalışmalarında Hız Kesmiyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1949 kez okundu.

ÖZGÜR CEYLAN ÇANAKKALE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Çanakkale’de açılışlara katılan Ceylan, pek çok köyü de ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Ceylan hafta sonu çalışmalarına Cuma günü Biga Belediye Başkanı Adayı İsmail Işık ile birlikte Kırlar Mevkii Halk Meclisi toplantısına katılarak başlarken, burada vatandaşlara AKP iktidarını seçimi kaybetme telaşının sardığını söyledi. Cumartesi günü ise Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan’ın proje ve aday tanıtım toplantısına katılan Ceylan, aynı gün Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü programına katılarak burada bir konuşma yaptı. Ceylan, seçimlerde kadınlardan destek isteyerek, “Mart sonunda bahar, kadınların ellerindeki çiçeklerle gelecek. Türkiye sizlerle aydınlık günlerine tekrar kavuşacak” diye konuştu.

Köy Köy Çanakkale

CHP’li Ceylan, Pazar günü seçim çalışmalarına Ezine’den başlayarak burada proje ve aday tanıtım toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, CHP’nin Çanakkale başta olmak üzere tüm Türkiye’de yerel seçimi büyük bir başarı elde edeceğini söyledi. Akşam saatlerinde de Ezine’nin Pınarbaşı ve Mahmudiye köylerini ziyaret eden Ceylan, burada vatandaşlar ile bir araya geldi.

Haftanın ilk gününü de köy ziyaretlerine ayıran Ceylan, Çanakkale’nin merkeze bağlı Tevfikiye, Halileli ve Kumkale köylerini ziyaret etti. Burada da vatandaşlardan destek isteyen CHP’li Ceylan’a ziyaretleri sırasında CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık da eşlik etti. Ceylan Çanakkale’yi karış karış gezeceğini ifade ederek, “31 Mart akşamı Çanakkale’de pek çok şey değişecek” diye konuştu.

ÖZGÜR CEYLAN İsmail Işık Muzaffer Karataş Ali Uyanık Çanakkale Çanakkale Haberleri Güncel Haberler Yerel Seçim Gündem
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti