Advert
Advert
Advert

Altın Yıllar'da Yaşlılar Haftası Kutlandı

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinin katılımcıları, düzenlenen çeşitli etkinliklerle Yaşlılar Haftasını kutladı.

Altın Yıllar'da Yaşlılar Haftası Kutlandı
Altın Yıllar'da Yaşlılar Haftası Kutlandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1499 kez okundu.
Haberin galerisi için tıklayın!

Hafta kapsamında, Altın Yıllar Yaşam Merkezinin kıdemli katılımcılarının karma sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 20 Mart 2019 Çarşamba günü Merkez’de gerçekleşen sergiye Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Eryiğit, kurs eğitmenleri, Altın Yıllar Yaşam Merkezinin yöneticileri ve personeli, Merkez katılımcıları ve aileleri katıldı.

Filiz Özkök eğitmenliğindeki el sanatları, Merve Doğan eğitmenliğindeki  resim, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndan Sedef Zileli eğitmenliğindeki görsel sanatlar, Sabiha Salkım eğitmenliğindeki taş tasarım ile Dilek Zeynali, Selma Kurtel ve Meltem Gürses eğitmenliğindeki kırkyama dallarında pek çok eserin yer aldığı sergi, davetlilerden de büyük beğeni aldı. Etkinlik kapsamında ayrıca merkez katılımcıları Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’ndan Safiye Öztürk eğitmenliğinde halk dansları gösterisi gerçekleştirdi.

Altın Yıllar Yaşam Merkezi bünyesinde çalışmalarını yürüten Demli Sesler Korosu ise, Yaşlılar Haftası kapsamında Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde bir konser verdi. Koro şefi Ömer Aydın yönetimindeki koronun seslendirdiği şarkılar ise büyük  alkış aldı. Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, konser için koro üyeleri ve şef Ömer Aydın’a teşekkürlerini ileterek çiçek takdiminde bulundu.

Yaşlılar Haftası kapsamında ayrıca, Altın Yıllar Yaşam Merkezinde 4. Geleneksel Satranç Turnuvası gerçekleştirildi. 20-21 Mart tarihleri arasındaki turnuvalarda Merkezin katılımcıları da dahil olmak üzere kıyasıya mücadeleler yaşandı.



 

 

Altın Yıllar Yaşam Merkezi Çanakkale Çanakkale Haberleri Çanakkale Gündem Güncel Haberler Yerel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti