Advert
Advert
Advert

“Yüzlerce” Sergisi Ziyarete Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Şeyma Kandemir’in “Yüzlerce” isimli kişisel resim sergisi, ÇTSO Çanakkale Evi’nde ziyarete açıldı.

“Yüzlerce” Sergisi Ziyarete Açıldı
“Yüzlerce” Sergisi Ziyarete Açıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1513 kez okundu.
Haberin galerisi için tıklayın!

32 adet kara ve renkli kalem çalışmasından oluşan serginin açılışına Belediye Başkan Vekili Av. Erdal Gezen ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Vekili Gezen, Kandemir’i çalışmalarından dolayı kutlarken, serginin ev sahibi Şeyma Kandemir ise, konuklara teşekkürlerini ileterek sergisine ilişkin bilgiler verdi. Portre çizmeyi çok sevdiğini belirten Kandemir, bu sebeple sergisinin adını da “Yüzlerce” koyduğunu belirtti.

Davetlilerden büyük beğeni alan sergi sikiş izle 22 Nisan 2019 tarihine kadar ÇTSO Çanakkale Evi’nde ziyarete açık kalacak.

Sergi Erdal Gezen Şeyma Kandemir Çanakkale Çanakkale Haberleri Çanakkale Gündem Güncel Haberler Yerel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek