Advert
Advert
Advert

Çanakkale'de havadan trafik denetiminde ceza yağdı

ÇANAKKALE'de, jandarma ve polis ekipleri tarafından havadan helikopter desteğiyle gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, 77 araç sürücüsüne toplam 30 bin 132 TL para cezası kesildi.

Çanakkale'de havadan trafik denetiminde ceza yağdı
Çanakkale'de havadan trafik denetiminde ceza yağdı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2981 kez okundu.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi  yol kontrol noktası, Ezine ilçesi EDS kameraları önü, Mahmudiye Bozalan Kavşağı yol kontrol noktası ve Ayvacık Bölge Trafik Denetleme Kontrol Noktası ile Mıhlı yol kontrol noktasında trafik denetimi yaptı.  Denetimlere, jandarma ve polis trafik ekipleri ile bir helikopter katıldı.
Helikopterde görevli personel, havadan, 'sağ şeritte veya uygunsuz durumda bekleme, ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı, tehlikeli şerit değiştirme, makas atma, hatalı sollama, yakın takip, karayolu üzerinde duraklama, park etme' gibi ihlallerde bulunan sürücüleri yerdeki ekiplere bildirdi. 77 araç sürücüsüne toplam 30 bin 132 TL idari para cezası uygulandı.
Denetimlerde güvenli sürüş için mola vermenin önemi anlatılarak, sürücüler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Çanakkale Çanakkale Haberleri Gündem Güncel Haberler Yerel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti