Advert
Advert
Advert

İlk 500 sanayi kuruluşu sıralamasında Çanakkale'den 4 firma yer aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından 2018 verileriyle gerçekleştirilen ilk 500 sanayi kuruluşu sıralamasına Çanakkale'den 4 firma girdi.

İlk 500 sanayi kuruluşu sıralamasında Çanakkale'den 4 firma yer aldı
İlk 500 sanayi kuruluşu sıralamasında Çanakkale'den 4 firma yer aldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2059 kez okundu.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından 2018 verileriyle gerçekleştirilen ilk 500 sanayi kuruluşu sıralamasına Çanakkale'den 4 firma girdi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İSO'nun '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması"nın sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.gaziantep escort
Semizoğlu, Çanakkale'den İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi AŞ'nin 9'uncu, İÇDAŞ Elektrik Enerjisi Üretim ve Yatırım AŞ'in 60'ıncı  Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 112'nci ve Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin de 446'ncı sıradan listeye girdiğini ifade etti.
Bu tablonun kendilerini gururlandırdığını belirten Semizoğlu, şunları kaydetti: 
"Kendilerine ilimiz ekonomisine, istihdamına sağladıkları katkılar için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu yıl ilk 500'de açıklanan firma sayısında çok ciddi bir artış var. Yüksek teknoloji yoğunluklu sanayilerin payında ilk kez hissedilir bir artış yaşandı. İSO 500 içinde orta yüksek ve yüksek teknoloji yoğunluklu sektörlerdeki firmaların yarattığı katma değer payının yüzde 23,8'den yüzde 27,5'e yükselmesi ülkemiz adına memnuniyet verici."

Sıralama Sanayi Çanakkale Çanakkale Haberleri Gündem Güncel Yerel haberler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti