Advert
Advert
Advert

Çanakkale'de Uyuşturucuya 1 Tutuklama

Çanakkale'de uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi gözaltına alınırken, 1 kişi de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale'de Uyuşturucuya 1 Tutuklama
Çanakkale'de Uyuşturucuya 1 Tutuklama Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2844 kez okundu.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüekipleri, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına karşı operasyon gerçekleştirmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, 24- 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda; 'Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan 13 şüpheli, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırmak' suçundan 1 şüpheli, '2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet' suçundan 2 şüpheli ve 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan da 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan 1 şüpheli çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, yapılan operasyonlar neticesinde şüphelilerden 12,48 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 4 gram Skunk maddesi ve 43 kök Hint Keneviri ele geçirildi.

Çanakkale Haberler Çanakkale Güncel Haberler Çanakkale Gündem Güncel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti