Advert
Advert
Advert

Ak Parti 10 Belediye Başkanına Ait Basın Açıklaması

Çanakkale Belediyesi’nin sosyal medya hesabından LGBTİ’ye destek niteliği taşıyan paylaşımı; toplumsal değerlerimize, kültürümüze, gelenek ve göreneklerimize aykırıdır. Çanakkaleli belediye başkanları olarak, böyle bir rezilliği kabul etmemiz asla mümkün değildir.

Ak Parti 10 Belediye Başkanına Ait Basın Açıklaması
Ak Parti 10 Belediye Başkanına Ait Basın Açıklaması Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2570 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi’nin sosyal medya hesabından LGBTİ’ye destek niteliği taşıyan paylaşımı; toplumsal değerlerimize, kültürümüze, gelenek ve göreneklerimize aykırıdır. Çanakkale'li Belediye Başkanları olarak, böyle bir rezilliği kabul etmemiz asla mümkün değildir. Bizler son dönemde Çanakkale’mizin ulusal ve uluslararası alanda imza attığı başarılarla, ev sahibi samsun rent a carğu organizasyonlarla ve ilklerle gündeme gelmesine alışkınız. Şehrimizin maneviyatı ve yatırımları dışında ahlaki bir sorun teşkil eden böylesi bir konuyla anılmasını hazmedemiyoruz. Bu davranış, tarihimize, şehrimize ve bu topraklarda şehit düşen kahramanlarımıza saygısızlıktır, vefasızlıktır.
Çanakkale, Merkez İlçe Belediyesi'nden ibaret değildir. Çanakkale ismi özeldir, Çanakkale tüm dünyanın saygı gösterdiği kadim bir tarihe sahiptir. Dolayısıyla Çanakkale ismi bu çirkin paylaşımlarla bir arada kullanılamaz. Bu millet buna izin vermez. Belediye başkanı seçilmek; size bu topraklar adına söz hakkı tanımaz, sadece hizmet sorumluluğu yükler. Belediye Başkanının kendi şahsi düşüncesi bu yönde olabilir, kendi şahsi hesabından paylaşabilir; fakat Belediyenin resmi sosyal medya hesabından bu paylaşımın yapılması doğru değildir. AK Parti'li 10 Belediye Başkanı olarak bu skandala imza atan tüm kişi ve yöneticileri kınıyor; bu yanlıştan bir an önce dönerek bizleri de zan altında bırakmalarından dolayı tüm hemşehrilerimizden özür dileme erdemini göstermelerini bekliyoruz.
 
Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN​
Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ
Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR  
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ
Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI
Terzialan Belediye Başkanı Tuncay GÖYMEN
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt ORUÇOĞLU
Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil SOYUAK
Kalkım Belediye Başkanı İbrahim TAŞKIN

Çanakkale Gündem Yerel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti