Advert
Advert
Advert

Gençlerde Ruh Sağlığı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri çerçevesinde “Gençlerde Ruh Sağlığı” konulu panel gerçekleştirildi.

Gençlerde Ruh Sağlığı
Gençlerde Ruh Sağlığı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 25552 kez okundu.

  Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri çerçevesinde  “Gençlerde Ruh Sağlığı” konulu panel gerçekleştirildi.

   İl Sağlık Müdürlüğü Koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen panele  27 okulun öğrencileri katılım sağladı.

  Gençlerin Ruh Sağlığını Korumak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen panelde konuşmacı olarak yer alan Psikiyatri Uzmanımız  Dr. Alp Akça tarafından  “insanoğlu olarak kendi yapımızı yeterince tanıyamadığımız, her geçen gün özümüzden topraktan ve doğal ortamlardan uzak yaşadığımız, teknoloji ve gündelik koşuşturmalardan dolayı ruhsal farkındalığımızın azaldığı ve ruhsal bütünlüğümüzü ihmal ettiğimizin vurgusu yapılarak, gençlere ruh ve beden sağlıklarını ihmal etmemeleri” konusunda bilgilendirme yapıldı.

#çanakkale #ruhsağlığı #10ekim #panel #ilsağlıkmüdürlüğü #ilmillieğitimmüdürlüğü #güncel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti