Advert
Advert
Advert

Bayramiç İle Nilüfer Kardeş Şehir Oldu

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kardeş şehir protokolüne imza attı.

Bayramiç İle Nilüfer Kardeş Şehir Oldu
Bayramiç İle Nilüfer Kardeş Şehir Oldu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3120 kez okundu.
Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kardeş şehir protokolüne imza attı. Protokolle beraber iki ilçe arasında sosyal ve kültürel alanda iş birliği yapılmasının yanı sıra ortak projeler yürütülmesi de hedefleniyor.

Yönetimin değişmesinin ardından kardeş şehirler projesine ağırlık veren Bayramiç Belediyesi, Karabağlar Belediyesi’nin ardından Bursa’nın en kalabalık ilçelerinden Nilüfer Belediyesi ile protokol imzalayarak kardeş şehirlerine bir yenisini ekledi. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem arasında yapılan protokolle iki ilçe kardeş oldu.  Nilüfer Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde karşılıklı fikir alışverişinde bulunan başkanlar, bundan sonraki yapacakları çalışmalarda birbirlerine destek sözü verdi.
 
Törenin ardından konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kardeş şehir ilişkilerine büyük önem verdiklerini belirterek "Yurt içi ve yurt dışındaki kardeş kentlerimizle iyi ilişkiler kuruyoruz. Deneyim paylaşımı ve ortak çalışmalar yürüterek, kardeşlik bağlarımızı güçlü tutuyoruz. İnanıyorum ki Bayramiç Belediyesi'yle de ilişkilerimizi her geçen gün daha da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.  Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun, iki kentin kardeş olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Sosyal, kültürel anlamda iş birliği yapmak bize güç verecektir” dedi.
 
#çanakkale #bayramiç #bayramiçbelediyesi #nilüferbelediyesi #mertuygun #turgayerdem #kardeşşehri #imza #güncel #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti