Advert
Advert
Advert

Jülide İSKENDEROĞLU, "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN"

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü” ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Jülide İSKENDEROĞLU,
Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1691 kez okundu.

“Tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı ve küllerinden yeniden doğduğu, yedi düvele meydan okuyarak dönemin en modern ordularını dize getirdiği, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın akışını değiştirdiği yerdir Çanakkale…

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle “Çanakkale bu günümüzü kurtaran, maziye kahramanlığını ve büyüklüğünü iade eden bu toprakları bize ebedî vatan yapan zaferin adıdır.”

Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış olan Türkiye Cumhuriyeti, ölümsüz kahramanlarımızın fedakârlıkları ile elde edilen eşsiz zaferlerin sağlam temelleri üzerinde yükselmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek, canını düşman namlularına siper eden ve bunun nişanını gururla taşıyan şehitlerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan asla silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Çanakkale şehitlerinin torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz. Bize düşen en büyük sorumluluk, bizlere bırakılan bu mirasa, vatanımıza, birliğimize ve beraberliğimize layıkıyla sahip çıkarak, Çanakkale Savaşları’ndaki ruhu, heyecanı, azmi, kararlılığı, birliği ve beraberliği kalbimizde her zaman hissetmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize vatan olarak emanet eden bütün şehitlerimizi, başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanı ve milleti için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden bütün kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum.” dedi.

 

 

#Çanakkale #18MartÇanakkaleZaferi #105.yıl #Jülideİskenderoğlu # #ÇanakkaleŞehitleri #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti