Advert
Advert
Advert

Organ Bağışıyla Hayat Kurtardı

8 Mayıs tarihinde beyin kanaması teşhisiyle Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan 82 yaşındaki Mürüvet Kaynak’ın yapılan tıbbi müdahaleye rağmen dün beyin ölümü gerçekleşti.

Organ Bağışıyla Hayat Kurtardı
Organ Bağışıyla Hayat Kurtardı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2101 kez okundu.

 8 Mayıs tarihinde beyin kanaması teşhisiyle Hastanemiz Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan 82 yaşındaki Mürüvet Kaynak’ın yapılan tıbbi müdahaleye rağmen dün beyin ölümü gerçekleşti.


 Devlet Hastanesi  Organ Nakil Koordinatörleri  Uz. Dr. Azem Ülkü, Gönül Pınarcıoğlu, Yeliz Baykala ve Emine Karakaya’nın görüştüğü Mürüvet Kaynak’ın ailesi organlarının bağışlanmasına onay verdi.

 5 çocuk annesi Kaynak’ın 2 böbreği Bursa Acıbadem Hastanesinde bağış bekleyen hastalara nakledilmek üzere alındı.

 Yaptığı açıklamada “Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.”Ayetiyle organ bağışının önemini bir kez daha vurgulayan Başhekim Op. Dr Ufuk Tali, Kaynak ailesine teşekkür ederek başsağlığı dileklerini iletti.

#Çanakkale #OrganBağışı #MürüvetKaynak #Organ #Nakil #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti