Advert
Advert
Advert

GELİBOLU 119 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞUYOR

GELİBOLU 119 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞUYOR
GELİBOLU 119 BİN DEKAR ARAZİ SUYA KAVUŞUYOR
Bu içerik 2176 kez okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün Evreşe Kavak Ovası Sulaması kapsamında 119 bin dekar zirai arazi suya kavuşuyor. 

Beklenen haberi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan paylaştı. 

"Tarım Çanakkalemizin olmazsa olmazı" diyen Turan, Çanakkale’nin çok yönlü, birçok farklı alanda marka bir şehir samsun rent a carğunu belirtti. 

Turan, "Tarım’ı Çanakkale’nin en başta gelen değeri olarak görüyoruz. Çanakkale’de tarımı daha ileriye taşımak için hükümetimizin çalışmaları sürüyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Evreşe Kavak Ovası Sulaması kapsamında 119 bin dekar zirai araziyi suya kavuşturuyor. Artık Gelibolu’da Adilhan, Bayramiç, Yülüce, Evreşe, Süleymaniye, Kocaçeşme ve Kavak’ta toplam 119 bin dekar arazi Çokal Barajı’ndan alınacak su ile sulanacak. Yer teslimi yapıldı, proje inşaatına başlandı. Proje kapsamında 5 adet terfi merkezi, 1326 adet sulama hidrantı olmak üzere toplam 2557 adet sanat yapısı imalatları ve arazi toplulaştırması bulunuyor. Proje tamamlandığında milli ekonomimize 61.8 milyon TL katkı sağlamasını bekliyoruz. Gelibolumuza ve Çanakkalemize hayırlı olsun" escort">izmir escortları.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü
Yağış Öncesi Rutin Izgara Temizlik Çalışmaları Yürütüldü