Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş'tan 'Sağlık Hepimiz İçin' Denetimi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 'Sağlık Hepimiz İçin' mottosu ile koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.

Vali Aktaş'tan 'Sağlık Hepimiz İçin' Denetimi
Vali Aktaş'tan 'Sağlık Hepimiz İçin' Denetimi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2722 kez okundu.

 Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 'Sağlık Hepimiz İçin' mottosu ile koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Vali İlhami Aktaş, kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra ortak kullanım alanlarından olan market, kafe ve restoranlarda alınması gereken koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.

 Vali Aktaş’a, denetlemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu üyeleri eşlik etti.  Vali İlhami Aktaş, denetim yaptığı iş yerlerinde, koronavirüs ile mücadelede işletme sahiplerine düşen sorumluluğu hatırlatarak, tedbirler konusunda bilgilendirici uyarılarda bulundu. Vali Aktaş,  işletmecilerin hijyen, maske ve sosyal mesafe başta olmak üzere koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

 İşletme sahipleri ve vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Çanakkale genelinde, denetimlerin kesintisiz devam edeceğini belirterek; “Duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında daha dikkatli olmalı, daha özenli davranmalı ve çevremizdeki herkesi uyarmalıyız. Biz tüm denetim ekiplerimiz ile sahadayız. Vatandaşlarımız, alınan tedbirlere sıkı bir şekilde uymaya devam ederse, salgınla mücadelede başarıya hızlı bir şekilde ulaşırız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #Koronavirüs #Denetim #Hijyen #Maske #SosyalMesafe #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti