Advert
Advert
Advert

Sağanak Yağış ve Fırtına Geliyor!

Meteoroloji bu hafta İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde sağanak yağış ve fırtınaların tekrar başlayacağını duyurdu. Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Kocaeli'de de etkili olacak yağışlı hava perşembe günü bölgeyi terk edecek.

Sağanak Yağış ve Fırtına Geliyor!
Sağanak Yağış ve Fırtına Geliyor! Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2039 kez okundu.

 12 - 18 Ekim tarihleri için yapılan değerlendirmede, hava sıcaklıklarının özellikle salı gününden itibaren yağışla birlikte batı kesimlerde azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Diğer yerlerde ise sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

YAĞIŞLI HAVA MARMARA'YI PERŞEMBE TERK EDECEK

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hafta hava durumu raporunu yayınladı. Yetkililer başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesinde etkili olacağı belirtilen sağanak yağış ve fırtına için MGM, vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı. İstanbul'da yağışların salı günü başlaması bekleniyor. İstanbul dahil Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli'de de yağışlar etkili olacak. Tüm Marmara bölgesinde etkili olacak yağışlar Çarşamba gününe kadar devam edecek. Perşembe günü ise olumsuz hava koşullarının Marmara bölgesini terk etmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #Sağanak #Yağış #Marmara #Meteoroloji #Yağış#Fırtına #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti