Advert
Advert
Advert

‘İŞTE ANNE’LER, İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİNDELER!

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü tarafından İşte Anne Projesiyle İşbaşı Eğitim Programı ve Meslek Edindirme Kursuna başlayan 14 anneye online İş Kulübü eğitimi verildi.

‘İŞTE ANNE’LER, İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİNDELER!
‘İŞTE ANNE’LER, İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİNDELER! Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 13889 kez okundu.

 Dardanel Önentaş Gıda ve Niyazi Önen Gıda A.Ş’de Ton Balığı Kesim ve Konserveleme, Su Ürünleri İşleme ve Gıda İşleme İşçisi mesleklerinde 3 aylık programlara başlayan 14 anne ile firma yetkilisi Eylem Mengi fabrika binasında hazır bulunurken Çanakkale İŞKUR İş Kulübü Liderleri Ahmet Şarman, ve Salih Ersoy katılımcı annelerle dijital ortamda bir araya geldi.

  İş Kulübü Liderleri eğitimin amacının iş hayatına ilk kez adım atan annelerin işe uyumlarını kolaylaştırmak, mevcutta devam eden işlerindeki iş hakları, etik kuralları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve hayat boyu karşılarına çıkacak iş fırsatlarına karşı onları hazırlamak olduğunu dile getirdiler.

 İşte Anne Projesi ile 15 yaşından küçük çocuğu olan annelerin İŞKUR’un İşbaşı Eğitim Programı ve Meslek Edindirme Kursu aracılığıyla meslek edinmeleri ve istihdama kazandırılması amaçlanıyor. İŞKUR tarafından katılımcıların Genel Sağlık Sigortası ve İş

 Kazası Sigortası giderleri karşılanırken katılımcılara günlük 95 lira ödeme yapılıyor. Bunun yanında İmalat ve Sanayi sektöründe İşbaşı Eğitim Programı katılımcısı olup 2-5 yaş arasındaki çocuğunu kreşe gönderen annelere de aylık 400 liraya kadar Kreş Desteği veriliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #İşKulübü #İŞKUR #İşbaşı #Eğitim #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti