Advert
Advert
Advert

Çanakkale’de Özlenen Tablo

Cumhuriyet Halk Partisi Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vural Yurdatap, 4 Ekim tarihinde gerçekleştirilen 7. Olağan kongrede tekrar başkanlığa seçilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek’e ziyarette bulundu.

Çanakkale’de Özlenen Tablo
Çanakkale’de Özlenen Tablo Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 15226 kez okundu.

 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Yurdatap ziyarette güven tazeleyip yeniden seçilen Başkan Ölçek’e  hayırlı olsun dileklerini iletti. Yurdatap ziyarette yaptığı konuşmada; “ Çanakkale'de mütevazi ve çalışkan kimliği ile bildiğim, karşılıklı çay kahve içerek sohbetlerde bulunduğumuz, Çanakkale'yi ve memleketini seven Yıldıray başkanımızın, hem genel merkez tarafından atanıp hemde partisinin kongresi ile seçilmesinden dolayı kendisini ve yol arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yıldıray başkan Çanakkale için kıymetli bir değer ve ortak paydamız Çanakkale. Siyasi parti ve ideoloji gözetmeksizin her kesim ile samimi diyaloglar kuran böyle siyasetçilere ihtiyacımız var. Tekrar kendisini ve yönetimindeki arkadaşlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum " dedi. AK  Parti Merkez İlçe yöneticilerininde bulunduğu görüşme sıcak ve samimi bir havada gerçekleşerek, ülke ve Çanakkale gündemi üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu.

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “ Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Vural Yurdatap başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi kıymetli bir kardeşimiz ve hemşehrimizdir. Bu ziyaret büyük bir siyasi nezaket örneğidir. Çanakkale için her zaman karşılıklı temaslarda bulunmak kentimizin ve halkımızın faydasına olacaktır. Çanakkale için neler yapabiliriz noktasında buluşmanın kıymeti tartışılamaz. Tekrar tekrar kendisine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. Yurdatap ziyaret anısına Başkan Ölçek’e çiçek takdiminde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #AKParti #AKPartiMerkezİlçeBaşkanı #YıldırayÖlçek #CHPİlBaşkanYardımcısı #VuralYurdatap #Ziyaret #Siyaset #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti