Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Aile İçi Şiddetle Mücadelede Görevli Kamu Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Vali İlhami Aktaş, 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü kapsamında ilimizde aile içi şiddetle mücadelede görevli kamu kuruluşlarını ziyaret etti.

Vali Aktaş, Aile İçi Şiddetle Mücadelede Görevli Kamu Kuruluşlarını Ziyaret Etti
Vali Aktaş, Aile İçi Şiddetle Mücadelede Görevli Kamu Kuruluşlarını Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1770 kez okundu.

İlk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezini (ŞÖNİM) ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, ŞÖNİM Müdürü Nuray Gümrükçü ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette ŞÖNİM Müdürü Nuray Gümrükçü Vali İlhami Aktaş’a ŞÖNİM’in kadına şiddetle mücadelede daha kaliteli hizmet vermek ve şiddet mağduru kadınlara psiko-sosyal destek olması amacıyla kurularak, 7/24 çalışma esası ile kadına yönelik her türlü şiddete karşı mücadele ettiği bilgisini verdi.

Ardından İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki şiddet önleme birimine geçen Vali İlhami Aktaş, burada İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Ksım Amiri Astsubay Üst Çavuş Mehtap Hergül’den Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı hakkında bilgi aldı.

Akabinde İl Emniyet Müdürlüğü şiddet önleme birimini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, Komiser Yardımcısı Uğur Ankaşman’dan ilimizde kadına yönelik şiddet olaylarını en aza indirmek için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Vali İlhami Aktaş, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Çanakkale Kordon’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından açılan stantları ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş’a stantta görevli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından açılan stantlar hakkında bilgiler verildi.

Vali İlhami Aktaş, stantta görevli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri ile toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #Aile #Şiddet #KamuKuruluşları #Ziyaret #ŞÖNİM #Mücadele #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti