Advert
Advert
Advert

AKUT Çanakkale Temsilciliği ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Çanakkale Temsilciği, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

AKUT Çanakkale Temsilciliği ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti
AKUT Çanakkale Temsilciliği ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1769 kez okundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale AKUT Derneği temsilcileri Zafer Orkun Ongan, Burç Naşit Ongan, Esra Avcı Işık, Kadir Orkun Işık ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Deprem ve tüm doğal afetler dünyamız ve ülkemiz için göz ardı edemeyeceğimiz acı bir gerçektir. Bizler bu doğa olaylarına karşı ancak hazırlıklar yaparak ve maksimum düzeyde tedbirler alarak kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabiliriz. Deprem değil tedbirsizlik öldürür sözüne tamamen katılıyorum. İş dünyası olarak doğa olaylarına karşı acil eylem planları oluşturmalı ve konuyla ilgili paydaşlarımızla uygulamalı faaliyetler gerçekleştirmeliyiz. AKUT gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren örnek bir dernek. En son yaşanan İzmir depreminde AFAD, İtfaiye görevlilerimiz başta olmak üzere sahada saatlerce uyumadan, enkazın başında gelecek bir ses için mücadele eden ve mucizeler yaratan tüm kurtarma ekiplerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Çanakkale AFAD Derneği temsilcilerinin gerçekleştirdikleri faaliyetler ve yeni projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ÇanakkaleÇTSO #AFAD #AKUT #ÇanakkaleAFAD #ÇanakkaleAKUT #ÇTSOBaşkanı #SelçukSemizoğlu #Ziyaret #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti