Advert
Advert
Advert

Başkan Öz, 04:00'te Fırıncıları 06:30'da Pazarcıları Ziyaret Etti

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan fırıncıları saat 04:00’de ziyaret etti, ardından da 06:30’da Pazar yerindeki esnafları dolaşarak hem hayırlı işler diledi hem de talep, öneri ve şikayetlerini sordu.

Başkan Öz, 04:00'te Fırıncıları 06:30'da Pazarcıları Ziyaret Etti
Başkan Öz, 04:00'te Fırıncıları 06:30'da Pazarcıları Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2818 kez okundu.

 

 

Ekmek fırınlarını gece ziyaret ederek, fırıncılarla sohbet eden Başkan Bülent ÖZ, “Sabah gün ağarmadan 04.00’de başlayarak fırıncılarımızı ziyaret ettim. Hal ve hatırlarını sordum. Hayırlı işler dileyerek kolaylıklar diledim. Zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde yanlarında oldum. Hayırlı, bereketli, bol kazançlar dilerim.” Dedi.

Fırınları ziyaretinden sonra saat 06:30’da ilçe pazarı olması sebebiyle pazaryerindeki esnaflara da ziyaret gerçekleştiren Başkan Bülent ÖZ, “Bugün ilçemizin pazarı. Fırın ziyaretlerim sonrası 06.30’da pazar yerimize gelerek esnaflarımızı dolaştım. Talep, öneri ve şikayetlerini sordum. Hayırlı, bereketli, bol kazançlar diledim. Allah işlerini daim eylesin.” Dedi.

 

BAŞKAN ÖZ, 04:00'TE FIRINCILARI 06:30'DA PAZARCILARI ZİYARET ETTİ

 

7/24 VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Gece gündüz demeden her vatandaşa ulaşmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Bülent ÖZ, “Her zaman olduğu gibi 7/24 hemşehrilerimizin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Öncelikle amacımız Çanlı hemşehrilerimizle birlikte şehrimize hizmet etmektir. Bu kapsamda günün her saatinde, gece gündüz demeden hemşehrilerimizi ziyaret ediyor, onları dinliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ÇanaBelediyeBaşkanı #BülentÖz #Çanakkale #Çan #Fırıncı #Pazarcı #Esnaf #Ziyaret #Hizmet #Pazaryeri #Gündem #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti