Advert
Advert
Advert

Çanakkale İŞKUR Zirveyi Kimseye Bırakmadı

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün Kasım 2020 İl Performansları Değerlendirme Raporunda 6. bölgedeki 9 il arasında zirvede yer aldı.

Çanakkale İŞKUR Zirveyi Kimseye Bırakmadı
Çanakkale İŞKUR Zirveyi Kimseye Bırakmadı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3403 kez okundu.

Gösterilen performansla ilgili değerlendirme yapan Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz: ‘‘Bu başarıyı başta çalışma arkadaşlarımın yoğun gayreti olmak üzere bizimle aynı doğrultuda emek veren Çanakkalemizdeki kamu kurumlarımızın, işverenlerimizin, birlikte çalıştığımız üniversiteler, odalar, dernekler ve diğer kurumlarımızın ortak çabasıyla yakaladık. Başarıyı koruyup daha da ileriye taşımak için ilerleyen dönemde de aynı özveriyi göstermeye devam edeceğimiz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum.’’ açıklamasında bulundu.

Raporda İŞKUR’un İşe Yerleştirme, Danışmanlık ve Aktif İş Gücü Programları başlıklarının temel alındığı, bu başlıklarda illerin performanslarına göre sıralama yapıldığı kaydedilirken Çanakkale ile birlikte 6. bölgede Adıyaman, Çorum, Giresun, Isparta, Kırklareli, Mardin, Van ve Zonguldak illerinin olduğu belirtildi.


ÇANAKKALE İŞKUR ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMADI!

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #İŞKURÇanakkale #MehmetUğurYavuz #Performans #Değerlendirme #Rapor #Gündem #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti