Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş'tan Bozcaada İlçesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozcaada ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Aktaş'tan Bozcaada İlçesine Ziyaret
Vali Aktaş'tan Bozcaada İlçesine Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2918 kez okundu.

Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya’dan bilgiler aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ AKTAŞ'TAN BOZCAADA İLÇESİNE ZİYARET

Bozcaada Kaymakamlığı ziyaretlerinin ardından Bozcaada ilçesinde Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı tarafından yaptırılan iskelede incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, iskelede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığını ziyaret etti.

Vali İlhami AKTAŞ, Astsubay Gökhan Öksüz ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Bot Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında brifing aldı.

 

Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Bahattin Pesen ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Belediyesini ziyaret etti.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, Bozcaada ilçesi ziyaretleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutan V. Bilal Erdem ile görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü için yapılacak yeni binanın yerini inceleyerek Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya’dan süreç hakkında bilgi aldı.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozcaada ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Piyade Birlik Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

Piyade Birlik Komutanı Piyade Binbaşı Turay Kol ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ’ın Bozcaada ilçesi ziyaretlerine Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, Bozcaada Garnizon Komutanı Binbaşı Turay Kol, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Bahattin Pesen, İlçe Jandarma Komutan V. Bilal Erdem, Bozcaada Liman Başkanı Hüseyin Bilgin ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sinem Tabak eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #Bozcaada #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #BozcaadaKaymakamı #BaharKaya #BozcaadaBelediyeBaşkanı #HakanCanYılmaz #Ziyaret #Gündem #Haber #Güncel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti