Advert
Advert
Advert

Mehmet Uğur Yavuz'dan Tarım ve Orman İle Ticaret İl Müdürlüklerine Ziyaret

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale’deki kamu kurumları ziyaretlerine Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretleri ile devam etti.

Mehmet Uğur Yavuz'dan Tarım ve Orman İle Ticaret İl Müdürlüklerine Ziyaret
Mehmet Uğur Yavuz'dan Tarım ve Orman İle Ticaret İl Müdürlüklerine Ziyaret Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1440 kez okundu.

Yavuz, Ticaret İl Müdürlüğü ziyaretinde Çanakkale İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli ile Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretinde ise Müdür Yardımcısı Mehmet Sezer, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga ve Ev Ekonomisti Mine Yavuz’la bir araya geldi.

Her iki Kurumun müdürleri ve yetkilileri, Bakanlık kararıyla Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Uğur Yavuz’a hayırlı olsun dileğinde bulundular ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli ile görüşmesinde ekonominin temel bileşenlerinden olan ticaret sektörünün odağında olan Ticaret Müdürlüğü ile İŞKUR’un da çalışma hayatının temel bileşenlerinden olmasının katkısıyla işbirliği içinde çalışabileceklerini vurguladı. Kurum müdürleri ilerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görüşmesinde ise mevsimlik tarım işçileri, ortaklaşa açılacak tarım ve hayvancılıkla ilgili kurslar, proje geliştirme ve işbirlikleri başlıklarında kurumlar arasında mutabakata varıldı. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Kurum olarak İŞKUR faaliyetleri ve istihdamı arttıracak işbirlikleri hakkında her zaman hazır olduklarını belirtti.

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #İŞKURÇanakkale #İŞKUR #MehmetUğurYavuz #ÇanakkaleİlTicaretMüdürü #HakanTuncerli #ÇanakkaleİlTarımveOrmanMüdürlüğü #MehmetSezer #Ziyaret #Gündem #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti