Advert
Advert
Advert

ÇOMÜSEM Artık E-Devlet Uygulamasında

Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) bünyesinde düzenlenen eğitimlerin sonunda katılımcılara verilen sertifikaların e-devlet üzerinden sorgulanmasına ve doğrulanmasına yönelik çalışmalar tamamlandı.

ÇOMÜSEM Artık E-Devlet Uygulamasında
ÇOMÜSEM Artık E-Devlet Uygulamasında Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2541 kez okundu.

Geliştirilen sistem ile ÇOMÜSEM tarafından verilen tüm sertifikalar artık e-devlet uygulaması üzerinden de erişilebilir hale getirildi. Sertifika Yönetim Sisteminin (https://esertifika.comu.edu.tr) etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmasıyla basılı sertifikadan dijital sertifikaya geçiş yapıldı.

Bu yeni sistem, eğitimler sonunda alınan basılı sertifikaların düzenlenmesi ve katılımcılara ulaştırılması gibi süreçlerin dijital ortama taşınmasına imkân sunarak katılımcıların belge kaybı ya da doğrulama problemlerine de kalıcı çözümler sağlıyor.

ÇOMÜSEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ulaş Yabanova'nın çalışmaları ve TÜRKSAT ekibinin destekleri ile tamamlanan E-devlet Uygulamasının Sertifika Yönetim Sistemi entegrasyonu sayesinde Üniversitemizin dijital dönüşümüne ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik katkı sunulmuş oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇOMÜ #ÇOMÜSEM #E-devlet #TÜRKSAT #Uygulama #Sertifika #Egitim #Gündem #Güncel #Üniversite #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti