Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali İlhami AKTAŞ, vergi haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdürlüğü, Gelir Müdürlüğü ve Muhakemat Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Aktaş, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Vali Aktaş, Çanakkale Vergi Dairesi Müdürlüğünü Ziyaret Etti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 8444 kez okundu.

İl Defterdarı Alpay Ekici, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan, Gelir Müdürü Sedat Vatansever ve Personel Müdürü Osman Çitkez tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan’la bir süre görüşerek sohbet etti.

Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulunarak kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.


Vergi Dairesi Müdürlüğü ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gelir Müdürlüğü ve Muhakemat Müdürlüğünü ziyaret etti.
Gelir Müdürlüğü ve Muhakemat Müdürlüğü hizmet binalarında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, kurum personelleri ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.
İl Defterdarı Alpay Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #ÇanakkaleVergiDairesiMüdürlüğü #VergiHaftası #Ziyaret #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İŞKUR'dan Engelliler Haftasında Golbol desteği
İŞKUR'dan Engelliler Haftasında Golbol desteği
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ
ÇOMÜ BİİBF VE BİGA UBF ÖĞRENCİLERİNE İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİ VERİLDİ