Advert
Advert
Advert

GESTAŞ’ tan Kadın Yolculara ve Kadın İşletmecilere Hediye

GESTAŞ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, kadın yolcularına kadın esnaflarının işlettiği işletmelerde harcayabilecekleri hediye çeki dağıttı.

GESTAŞ’ tan Kadın Yolculara ve Kadın İşletmecilere Hediye
GESTAŞ’ tan Kadın Yolculara ve Kadın İşletmecilere Hediye Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 3290 kez okundu.

Bu güne özel olarak GESTAŞ tarafından yapılan açıklamada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, bugün Çanakkale, Eceabat, Lapseki ve Gelibolu İskelelerimizde kadınlarımız için bir etkinlik gerçekleştirdik. Feribotlarımızı kullanan kadın yolcularımızı hediye çekleriyle karşıladık ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kendilerine birer hediye çeki takdim ettik. Bu çeklerin en önemli özelliği ise, kadın esnafların işletmelerine ait olması…

Çanakkale, Eceabat, Lapseki ve Gelibolu’da, kuaför, giyim, ayakkabı, hediyelik eşya, bijuteri gibi kadın esnaflarımızın sahibi olduğu, küçük ölçekli işletmeleri tespit ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bu işletmelerin adının yer aldığı Gestaş hediye çeklerini, feribotlarımızı kullanan kadın yolcularımıza takdim ettik. Kadın yolcularımız, bu işletmelerden Gestaş’ın misafiri olarak alışveriş yapma şansı bulurken; kadın esnafımıza da maddi olarak destek sağlamış olduk. Etkinlik sonunda hediye çeklerinden yaklaşık 240 kadın yolcumuz; 25 kadın esnafımız yararlanmış olacak.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun' ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #GESTAŞ #8MartDünyaKadınlarGünü #HediyeÇeki #Feribot #Etkinlik #Kadın #Esnaf #İşletme #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti