Advert
Advert
Advert

İŞKUR Yetkilileri, Görme Engelliler Dernek Üyelerine Hibe Desteklerini Anlattı

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleriyle İŞKUR’un Engelliler için duyurduğu 2021 yılı 2. dönem proje destekleri başta olmak üzere çeşitli konu başlıklarında bilgilendirmede ve görüş alışverişinde bulundu.

İŞKUR Yetkilileri, Görme Engelliler Dernek Üyelerine Hibe Desteklerini Anlattı
İŞKUR Yetkilileri, Görme Engelliler Dernek Üyelerine Hibe Desteklerini Anlattı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 7954 kez okundu.

Ziyarette Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İş ve Meslek Danışmanı Ebru Şahin, Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Emel Köybaşı ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Ziyaret kapsamındaÇanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz yeni dönem Engellilere yönelik desteğe değindi ve ‘‘ Kurum olarak engelli vatandaşlarımızın talebine göre kuruluş işlemleri, işletme gideri ve demirbaş desteği başlıklarında destek veriyoruz.Bu dönem ilk kez E-Devlet üzerinden başvuru alacağız. Hibe desteklerimiz gibi tüm faaliyetlerimizle Engelli Danışmanlığı Servisimizde görevli Engelli Koçlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Engellilerin iş hayatına atılmaları noktasında işbirliğine açığız.’’ dedi.

Engellilerin kendi işlerini kurmasına, mesleki eğitim ve rehabilitasyonları, işe ve işyerine uyum projeleri, destek teknolojileri ve korumalı işyerleri ile diğer projeler aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olma amacıyla açıklanan proje desteğine başvurular;

16 Nisan 2021’ekadar E-Devlet https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-is-iskur-engelli-hibe-destegi-basvurusu adresi üzerinden yapılabileceği,elden veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyeceği belirtildi.

Projeye başvurmak isteyen kişiler; başvuru kılavuzu, rehberi ve ayrıntılı bilgi için canakkaleiskur.gov.tr veya iskur.gov.tr’nin duyurular bölümünden, 444 75 87 ve Alo 170 numaralarından bilgi alabilecekler.

 

İŞKUR YETKİLİLERİ, GÖRME ENGELLİLER DERNEK ÜYELERİNE HİBE DESTEKLERİNİ ANLATTI

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #İŞKUR #GörmeEngellilerDerneği #HibeDesteği #E-Devlet #İŞKURMüdürü #MehmetUğurYavuz #Proje #Destek #Gündem #Haber #İŞKURÇanakkale
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti