Advert
Advert
Advert

‘15 İlin Hikayesi 81 İle Işık Tutacak’

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu LEADER Projesi kapsamında “LEADER tedbirine yönelik ikinci aşama illerinde kurulacak olan yerel eylem grupları için lansman toplantısı” Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'nin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

‘15 İlin Hikayesi 81 İle Işık Tutacak’
‘15 İlin Hikayesi 81 İle Işık Tutacak’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1549 kez okundu.

Vali İlhami AKTAŞ, LEADER tedbirine yönelik ikinci aşama illerinde kurulacak olan yerel eylem grupları için lansman toplantısına İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ile birlikte online olarak katıldı.

Kırsal alanlar için sürdürülebilir kalkınma stratejilerinin hazırlanması ve uygulanmasında yerel katılım ve ortaklığı teşvik etmek amacıyla geliştirilen LEADER yaklaşımı, aynı zamanda yerel aktörlerin kendi bölgelerinde uygulanacak projeler ve gerçekleştirilecek strateji ile ilgili olarak karar alma süreçlerine katılmaları sağlanmaktadır. 

LEADER yaklaşımı kırsal alanlar için sürdürülebilir kalkınma stratejilerinin hazırlanması ve uygulanmasında yerel katılım ve ortaklığı teşvik etmek amacıyla geliştirilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #LEADER #Proje #TarımveOrmanBakanı #BekirPakdemirli #TarımveOrmanBakanlığı #Online #Gündem Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti