Advert
Advert
Advert

ÇANAKKALE İL İSTİHDAM KURULUNDAN TACETTİN ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu’nun 2021 yılı üçüncü toplantısı Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

ÇANAKKALE İL İSTİHDAM KURULUNDAN TACETTİN ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET
ÇANAKKALE İL İSTİHDAM KURULUNDAN TACETTİN ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 4194 kez okundu.

Toplantıda, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz,Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Koordinatörü Recai Başaran, Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz, Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga ile birlikte Çanakkale İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz hazır bulundu.

“MESLEK LİSELERİNİN KAPSAMI VE ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

İl İstihdam Kurulu Toplantısı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “. Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurul toplantımızı Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirerek öğrencilerle bir araya geldik. Toplantımızda liseler arası CV yarışması hakkında görüş alışverişinde bulunduk.Ticaret Bakanlığımız tarafından 2021 yılında İstanbul, Gaziantep, Mersin ve İzmir'depilot uygulamalarına başlanılan “Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri” projesi ile dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için önemli bir adım atıldı. Yakın bir tarihte bu uygulamanın yurt geneline yaygınlaştırılmasını bekliyoruz. Bu proje ile Meslek Liselerinin kapsamı ve önemi her geçen gün artıyor.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇOMÜ #ÇOMÜRektörYardımcısı #ÇanakkaleİlİstihdamKurulu #TacettinAslanMeslekiveTeknikAnadoluLisesi #Ziyaret #Öğrenci #SemaSandal #BünyaminBacak #ÇanakkaleİŞKUR #Proje #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti