Advert
Advert
Advert

AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İki Yıllık Belediye Meclisindeki Çalışmalırını Açıkladı

Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, iki yıllık süresince görevlerinde geçirdikleri çalışma ve projelerin değerlendirilmesinde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İki Yıllık Belediye Meclisindeki Çalışmalırını Açıkladı
AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İki Yıllık Belediye Meclisindeki Çalışmalırını Açıkladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1919 kez okundu.

 

 

Esra Yüksel'in, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şu şekilde:

AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, şehrimizin yeni yerleşim bölgesi Tekzen mevkiine yapılması için belediye meclisinde uzun  süredir mücadelesini verdiğimiz camimizin şantiye çalışmaları başlamıştır. Hayırlı  olsun.

Şimdi sırada, sürekli gündemde tuttuğumuz ve Sarıçay üzerine yapılmasının ardından şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak 4.araç köprüsü projesi var. Bu projenin hayata geçmesi için de süreci hızlandırma adına üzerimize  düşeni yapmak için çalışıyoruz.

İki yılı bu ay dolan belediye meclis üyeliği görevimiz boyunca, şehrimize hizmet için gündeme getirdiğimiz, eleştirdiğimiz ve icrasını beklediğimiz; Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi, çevre sorunları, hafriyat ve moloz döküm alanı ihtiyacı, Belediyeye ait  yarım kalmış binalar sorunu, bir çevre sorunu haline gelen Sarıçay’ın durumu, Belediye kaynaklarının  kullanımında ve yeni kaynak arayışlarında gözlenen sorunlar, otopark ihtiyacı ve trafik sorunu, depreme hazırlık ve tüm bunların yanı sıra 1915 Çanakkale Köprüsü ile Ezine Gıda OSB gibi devasa yatırımlarla gelişecek şehrimizin  geleceğe hazırlanması noktasında yapılması gereken plan ve programlar hakkında  fikir beyan etmeye,eleştirmeye  ve eleştirdiğimiz konuların  takipçisi  olmaya devam edeceğiz.

Şehrimize hizmette  niyet ve samimiyet oldukça diyalog, istişare ve destek olmaktan  da kaçınmayacağımızı bir kez daha  ifade etmek isterim. 

Kamuoyuna saygılarımla…”

Belediye Meclisi AK Parti Grubu Grup Başkanvekili

Esra YÜKSEL

 

 

 

 

 

#Çanakkale #AKPartiBelediyeMeclisGrupBaşkanvekili #EsraYüksel #AKParti #Proje # #Çalışama #ÇanakkaleBelediyeMeclisi #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti