Advert
Advert
Advert

Muhtarlarla Pandemi Tedbirleri Görüşüldü

Koronavirüsle mücadele kapsamında, ilimiz genelinde vakaların azaltılmasına yönelik alınacak tedbirler konusunda Çanakkale merkez ilçe mahalle ve köy muhtarları koronavirüs salgınına karşı bilgilendirildi.

Muhtarlarla Pandemi Tedbirleri Görüşüldü
Muhtarlarla Pandemi Tedbirleri Görüşüldü Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1608 kez okundu.

 

İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali İlhami AKTAŞ, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale merkez ilçe mahalle ile köy muhtarları, ilgili kurum müdürleri ve sağlık personelleri katıldı.

Toplantıda; Vali İlhami Aktaş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı birer konuşma gerçekleştirdiler.

Yapılan konuşmaların ardından ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Coşkun Bakar tarafından ilimizin son durumu, Koronavirüs hastalığı, koronavirüsün nasıl bulaştığı, koronavirüse karşı alınacak önlemler ve Koronavirüs salgınında muhtarların görev ve sorumlulukları hakkında bir sunum yapıldı.

Vali İlhami Aktaş, pandemi sürecindeki destekleri için muhtarlara teşekkür ederek, Koronavirüs salgınını kontrol altına alabilmemiz için kurallara titizlikle uyulması gerektiğine vurgu yaptı.

Özellikle yaklaşan Ramazan ayında toplu iftar ve sahur yapmaktan kaçınılması gerektiğini belirten Vali İlhami Aktaş, “Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Vatandaşlarımız, özellikle kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmalıdır” dedi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarının talep ve görüşleri dinleyen Vali İlhami Aktaş, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #Muhtar #Pandemi #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #İlSağlıkMüdürü #AliTaşçı #ÇOMÜ #Ramazan #KoronaVirüs #Tedbir #Önlem #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti