Advert
Advert
Advert

Çanakkale İŞKUR’dan Takı İmâlatçısı Mesleğinde MEGİP Kursu

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Gelibolu ilçesinde Meltem Balkan’ın sahibi olduğu takı üretimi yapan işletmeye 22.03.2021 ile 25.08.2021 tarihleri arasında 12 kursiyerin katılacağı MEGİP kapsamında “Takı İmalatçısı”mesleğinde kurs düzenledi.

Çanakkale İŞKUR’dan Takı İmâlatçısı Mesleğinde MEGİP Kursu
Çanakkale İŞKUR’dan Takı İmâlatçısı Mesleğinde MEGİP Kursu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 2775 kez okundu.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, kursu ziyaret ederek eğitim ile ilgili bilgi aldı. Yavuz ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da; “Gelibolu ilçemizde takı imalatı yapan işletmeye %50 istihdam garantili MEGİP (Meslek Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü) kursu düzenledik. Kursa devam eden 12 kursiyerimize eğitim süresince, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri ve genel sağlık sigortası primleri karşılanacak ve cep harçlığı ödenecek.İlimizdeki işletmelerimizi MEGİP ‘in yanında İşbaşı Eğitim Programları ile de desteklemeye devam ediyoruz.” Dedi.  Firma sahibi Meltem Balkan ise İŞKUR’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, bu tür desteklerin işletmeler açısından hem eleman yetiştirmede hem de istihdam artışında önemli olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #İŞKUR #Takıİmalatı #Meslek #MEGİP #kURS #ÇanakkaleİŞKUR #ÇanakkaleİŞKURMüdürü #MehmetUğurYavuz #Kursiyer #Gelibolu #Ziyaret #Gündem #Güncel #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti