Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Denetimlere Devam Ediyor

Vali İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığı’nın “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesi gereği temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra ortak kullanım alanlarından olan Salı Pazarında alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.

Vali Aktaş, Denetimlere Devam Ediyor
Vali Aktaş, Denetimlere Devam Ediyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1757 kez okundu.

Yapılan denetlemede Vali İlhami Aktaş, Salı Pazarında Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallar ve uygulanan tedbirlere uyulup uyulmadığı ile ilgili bilgi aldı.

Vatandaşlar ve pazar esnafıyla da bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, maske, mesafe ve temizlik konularında hatırlatmada bulunarak pazar esnafına bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Toplu ve kalabalık ortamlarda virüsün bulaş hızının daha yüksek olduğu için maskenin doğru kullanılmasına dikkat çeken Vali İlhami Aktaş, koronavirüsle mücadelede vatandaşlarımızın temizlik, maske ve mesafe kuralı başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere hassasiyetle uymaları ve kalabalık ortamlarda olabildiğince az vakit geçirmeleri gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #SalıPazarı #KoronaVirüs #Tedbir #Denetim #PazarYeri #Temizlik #Mesafe Maske #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti