Advert
Advert
Advert

Vali AKTAŞ, 8 Nisan Romanlar Gününde Roman Federasyon Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Vali İlhami AKTAŞ, 8 Nisan Romanlar Günü vesilesiyle, Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Ramazan Işıldak ile Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Şahin Şenoklar ve federasyon üyeleri ile bir araya geldi.

Vali AKTAŞ, 8 Nisan Romanlar Gününde Roman Federasyon Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Vali AKTAŞ, 8 Nisan Romanlar Gününde Roman Federasyon Başkanlarıyla Bir Araya Geldi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1497 kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın da bulunduğu ziyarette, Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Ramazan Işıldak, Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Şahin Şenoklar ve federasyon üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Roman vatandaşlarımızın 8 Nisan Romanlar Günü’nü kutladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren federasyon başkanları ve üyeleri Vali İlhami AKTAŞ’a desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Roman vatandaşlarımızın başta eğitim, istihdam ve iskan sorunları olmak üzere sorunlarının çözümü için hız verilmeden çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale’mizde her türlü ayrımcılık zemininin ortadan kaldırılmasına yönelik yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve Roman kültürünün korunarak yaşatılması amacıyla federasyon başkanları ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Vali İlhami AKTAŞ, “Bu vesileyle Roman vatandaşlarımızın 8 Nisan Romanlar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleValisi #İlhamiAktaş #RomanlarGünü ##RomanDernekleri #Ziyaret #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti