Advert
Advert
Advert

Bozcaada Belediyesi'ne Arazöz Tahsis Edildi

Son yıllarda Bozcaada’da meydana gelen yangılardan sonra Bozcaada Belediyesi'nin talebi üzerine Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü, bir adet arazözü Bozcaada Belediyesi'ne tahsis etti.

Bozcaada Belediyesi'ne Arazöz Tahsis Edildi
Bozcaada Belediyesi'ne Arazöz Tahsis Edildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1828 kez okundu.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve AK Parti Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, arazöz için başta AK Parti  Milletvekili Bülent Turan'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmazın  konuya ilişkin açıklaması  şu şekilde:

“Bozcaada Belediye Başkanlığı’nın talebi üzerine Orman Genel Müdürlüğü’nün 06.04.2021 tarih ve 841961 sayılı oluruna istinaden Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait bir adet ARAZÖZ’ün kırsal ve orman yangın işlerinde kullanılmak üzere Bozcaada Belediye Başkanlığı’na tahsis edilmesi ile ilgili protokol süreci tamamlanmış, araç ilçemize ulaşmıştır.

Özellikle yaz aylarında bu tip yangınlarla mücadele için elzem olan araç için Çanakkale Ak Parti Milletvekili Sayın Bülen Turan’a konu ile ilgili taleplerimizi geçtiğimiz aylarda iletmiştik.

Aracın tahsis sürecindeki son derece olumlu yaklaşımları, konuyu takip ve müspet bir şekilde sonuçlanmasındaki emekleri için en başta Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan olmak üzere;Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’e, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci’ye ve Ayvacık Orman İşletme Müdürü Murat Aksoy’a

Şahsım, kurumum ve Bozcaada Halkı adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #Bozcaada #BozcaadaBelediyes #BozcaadaBelediyeBaşkanı #HakanCanYılmaz #AKPartiÇanakkaleMilletvekili #BülentTuran #Arazöz #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti