Advert
Advert
Advert

Başkan Karaca'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Demokrasi ve Atılım Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karaca'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Başkan Karaca'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1271 kez okundu.

 Başkan Karaca şunları söyledi:

“Yarınlarımıza sahip çıkacak, ülkemizi ileriye taşıyacak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize inancımız tam.”

19 Mayıs 1919 milletimiz için Türk kurtuluş savaşının başladığı, kurtuluş ateşinin yakıldığı gündür. Aydınlık bir geleceğe inancı tam olan bir milletin zorlu mücadelesi ile bu savaş kazanılmıştır.

Bizlerin de, yarınlarımıza sahip çıkacak, ülkemizi ileriye taşıyacak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize inancımız tam, yeter ki onların heyecan ve enerjileri ellerinden alınmasın.

Ulu Önderimiz Atatürk de “Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” derken Türk gençliğine olan güvenini de anlatmıştır.

Deva Partisi, gençlerin ülkemizin en değerli varlıkları olduğuna inanıyor. Gençlik sadece gelecek değil, aynı zamanda bugündür. Gençliğin dinamizmi ve gücü, hayal ettiğimiz özgür, adil ve demokratik Türkiye’nin güvencesidir.

Demokrasi ve Atılım Partisi olarak, gençlerimizin özgüveni yüksek, geleceğini yurt dışında aramayan, aksine önlerindeki yıllara güvenle bakan, algıları açık, dünyayla entegre olmuş ve üretken bireyler olmaları temel amacımızdır.

Gençlerin kendilerini geliştirmesi ve gerçekleştirmesi için önlerindeki tüm engelleri kaldırarak, başta eğitim olmak üzere her alanda fırsat eşitliğini ve özgürlüklerini garanti altına almak devletin görevidir.

Sanat, spor, bilim gibi alanlarda, gençlerimiz arasındaki etkileşim ve bağları arttıracak sivil toplum çabalarını, çalışma gruplarını ve projeleri destekleyerek, toplumsal güven ve birliği güçlendireceğiz. 

Aynı zamanda, spor eğitimi, sporun ve sporcuların teşviki, spor kültürünün yerleştirilmesi, spor alt yapısının geliştirilmesi, spor yönetim süreçlerinin iyileştirilmesi ve engelli bireylerin spora yönlendirilmesi konularında ilerleme sağlamak da öncelikli hedeflerimizdendir.

Başta da söylediğim gibi bugün çok önemli bir gün. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygı ile anıyor, geleceğimizi ve Cumhuriyet’imizi emanet edeceğimiz gençlerimizi sevgi ile kucaklıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #DEVAPartisiÇanakkaleİlBaşkanı #BerkanKaraca #19MayısAtatürküAnmaGençlikveSporBayramı Mesaj #Gündem #DEVAPartisi #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor