Advert
Advert
Advert

TURAN VE İSKENDEROĞLU: ‘19 MAYIS, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIĞININ MÜJDECİSİ VE SEMBOLÜDÜR’

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hasebiyle ortak mesaj yayımladı.

TURAN VE İSKENDEROĞLU: ‘19 MAYIS, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIĞININ MÜJDECİSİ VE SEMBOLÜDÜR’
TURAN VE İSKENDEROĞLU: ‘19 MAYIS, MİLLETİMİZİN BAĞIMSIZLIĞININ MÜJDECİSİ VE SEMBOLÜDÜR’ Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1208 kez okundu.

Turan ve İskenderoğlu’nun ortak  mesajı şu şekilde:

“19 Mayıs 1919 tarihi şanlı tarihin en önemli dönüm noktalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, 102 yıl önce, Samsun’da yakılan bu özgürlük ve bağımsızlık ateşi hala geleceğimizi aydınlatıyor. 19 Mayıs emperyalist güçlerin aziz millete takmak istedikleri esaret prangalarının bertaraf edilmesinin belki de en önemli adımı. 19 Mayıs, her türlü imkansızlıkta, her türlü zorlukta bu milletin imanıyla ve kendine güvenmesiyle nasıl küllerinden tekrar doğacağının fotoğrafı ve kurtuluşa giden ilk adımıdır. Bu özel günü gençlerimize atfetmek, onların geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sinin inşasında ne kadar önemli bir sorumluluk verildiğinin adeta bir göstergesi. Bugün bizler de gençlerimizle birlikte daha müreffeh bir ülke inşa etmek için aynı motivasyonla çalışıyoruz. 19 Mayıs’ta yakılan hürriyet ateşini yüreklerimizde hep diri tutacağız.

Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu kadim vatanı miras bırakan tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor;  Çanakkaleli hemşehrilerimizin, kıymetli gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #KPartiÇanakkaleMilletvekili #BülentTuran #Jülideİskenderoğlu #19MayısAtatürküAnmaGençlikveSporBayramı #Mesaj #GaziMustafaKemalAtatürk #102Yıl Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor