Advert
Advert
Advert

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1111 kez okundu.

İl Genel Meclis Başkanı Önder’in mesajı şu şekilde:

“Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'da Büyük Önder  Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar küllerinden doğuşunun ilk adımıdır.

Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır. 

Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir.

 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.”  diyerek gençlerimize ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma mücadelesinde büyük görevler düştüğünü belirtmektedir.

 Sevgili gençler, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

Nejat ÖNDER

İl Genel Meclis Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

#İlGenelMeclisBaşkanı #Çanakkale #NejatÖnder #19MayısAtatürküAnmaGençlikveSporBayramı #Mesaj #GaziMustafaKemalAtatürk #Samsun #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor