Advert
Advert
Advert

19 Mayıs Törenle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale'de de çelenk sunma töreni ile kutlandı.

19 Mayıs Törenle Kutlandı
19 Mayıs Törenle Kutlandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1315 kez okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sivil ve askeri protokol üyeleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam ederken, günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından son buldu. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadelenin ateşini yakmak için Samsun'a çıkışının 102. Yıldönümü nedeni ile Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, kentin cadde ve sokaklarında gençlik şarkıları yankılandı. Sesli araçtan yankılanan şarkıların renk kattığı bayram coşkusuna, gençler başta olmak üzere çok sayıda kentli pencere ve balkonlarından eşlik etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleBelediyeBaşkanı #19MayısAtatürküAnmaGençlikveSporBayramı #Çelenk #Tören #CumhuriyetMeydanı #MustafaKemalAtatürk ÜlgürGökhan #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti