Advert
Advert
Advert

Seramik Müzesinde Bağış Eserler Koleksiyonu Sergisi

Çanakkale Seramik Müzesi’nde, seramik sanatçılarının bağışladığı eserlerden oluşan seramik sergisi, 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren sanatseverler ile buluşuyor.

Seramik Müzesinde Bağış Eserler Koleksiyonu Sergisi
Seramik Müzesinde Bağış Eserler Koleksiyonu Sergisi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1132 kez okundu.

Çanakkale kent kültürünün en kıymetli miraslarından biri olan seramik sanatının gelecek nesillere ulaştırılarak yaşatılması amacı ile çalışmalarını sürdüren Çanakkale Seramik Müzesi, 2013 yılından bu yana oluşturduğu koleksiyonunu sanatseverlerin paylaşmaya hazırlanıyor.

Çanakkale Seramiklerini geleneksel usta çırak yöntemi ile öğrenerek yetişmiş ustaların ve 19 süreli sergide eserleri yer alan seramik sanatçılarının bağışladığı eserlerden oluşturulan “Bağış Eserler Koleksiyonu Sergisi” 1 Haziran’dan itibaren sanatseverler ile buluşacak.

01 Haziran-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında açık olacak sergiye ziyaretler için rezervasyon (0286 211 0130 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz) ile gerçekleştirilecek olup ziyaretçi sayısı 6 kişiyle sınırlıdır. Çevrimiçi olarak www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden sergiyi ziyaret edebilirsiniz. Çanakkale Seramik Müzesi pazartesi günleri ziyarete kapalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleBelediyesi #SeramikMüzesi #Bağış #Koleksiyon #Sergi #Güncel #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti