Advert
Advert
Advert

ÇTSO VE TOBB DELEGELERİ 76.VE 77. GENEL KURULA ELEKTRONİK ORTAMDA KATILIM SAĞLADILAR

TOBB 76. ve 77. Genel Kurulları 28.05.2021 Cuma günü elektronik ortamda gerçekleştirildi.

ÇTSO VE TOBB DELEGELERİ 76.VE 77. GENEL  KURULA ELEKTRONİK ORTAMDA KATILIM SAĞLADILAR
ÇTSO VE TOBB DELEGELERİ 76.VE 77. GENEL  KURULA ELEKTRONİK ORTAMDA KATILIM SAĞLADILAR Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1560 kez okundu.

Genel Kurula; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu,  delegeler Hayrettin Çetinkaya, Şerif Mutlu, Ahmet Demir, Ali Deniz, Rasim Aktürk  ve Genel Sekreter Sema Sandal katılım sağladılar.

Delegelerin  sisteme giriş yaparak kayıt olmalarının ardından başlayan Genel Kurul; saygı duruşu ve İstiklal Marşı, açılış konuşmaları, TOBB tanıtım filmi gösterimi, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının  ve Komisyon raporlarının sunularak oylanması, dilek ve öneriler gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı.

Genel Kurul ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu “ Her yıl Ankara’da katılım sağladığımız TOBB Genel Kurulu pandemi sebebi ile 2 yıldır gerçekleştirilemiyordu. Koşullar son iki yıl Genel Kurullarının bu ortamda yapılmasını gerektirdi. ÇTSO olarak tüm delegelerimiz ile birlikte eksiksiz katlım sağladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu iş dünyasının kulağı, sesi olarak tüm sorunlarımızı çözüm önerileri ile birlikte ilgili mercilere iletiyor. Yaklaşık 1,5 yıldır bu gayreti ve çabasına daha yakın şahit oluyoruz. İlettiğimiz her konunun takipçisi oldu. Yoğun emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, Genel Kurullarımızın Ülkemize ve Camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇTSO #TOBB #GenelKurul #Toplantı #Delege #TOBBBaşakanı #RifatHisarcıkoğlu #ÇTSOBaşakanı #SelçukSemizoğlu #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti