Advert
Advert
Advert

Protokol İmzaları Atıldı

Protokol İmzaları Atıldı
Protokol İmzaları Atıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1446 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde üniversite ile birlikte ortak yürütülecek projeler için protokol imzaları atıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat'ın makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile akademisyenler katıldı. Çanakkale bölgesine ait denizel ekosistemini tanıtmak, deniz ve rüzgâr sporlarını görünür kılmak, kentlilerimiz ile başta gençler ve çocuklar olmak üzere sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlanmasına ilişkin ÇOMÜ ile birlikte gerçekleştirilecek çalışmaların ilk adımını oluşturacak olan protokole Başkan Gökhan ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Murat imza attı.   

İmza törenin ardından Başkan Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Murat ile birlikte üniversitenin Dardanos Yerleşkesinde inceleme gezisinde bulundu. Yerleşke alanında gerçekleştirilen incelemede Rektör Prof. Dr. Murat, Başkan Gökhan'a yerleşkede gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra hayata geçirmesi planlanan projelere ilişkin de bilgi verdi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Çanakkale #ÇanakkaleBelediyesi #ÇanakkaleBelediyeBaşkanı #ÇOMÜ #ÇOMÜRektörü #ÜlgürGökhan #SedatMurat #KarinaDenizKültürüMerkezi #Proje #Dardanos #İmza #Gündem #Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti