Advert
Advert
Advert

Geyikli’de CHP’de İki Dönem Belde Başkanlığı Yapan Şükrü TAŞKIN Partisinden İstifa Ederek AK Parti Ailesine Katıldı

Geyikli’de CHP’de İki Dönem Belde  Başkanlığı Yapan Şükrü TAŞKIN Partisinden İstifa Ederek AK Parti Ailesine Katıldı
Geyikli’de CHP’de İki Dönem Belde  Başkanlığı Yapan Şükrü TAŞKIN Partisinden İstifa Ederek AK Parti Ailesine Katıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1775 kez okundu.

Ezine İlçesi Geyikli Beldesinde iki  dönem CHP Belde  Başkanlığı görevini yürüten Şükrü TAŞKIN, AK Parti Geyikli Belde  teşkilatına üye oldu. Parti binasında düzenlenen törende Ezine İlçe Başkanı Mehmet ÜNSAL, Geyikli Belde Başkanı Mustafa KİRVELİ, katılım sağladı. Şükrü TAŞKIN’a rozetini Ezine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet ÜNSAL taktı.

AK Parti Ezine  İlçe Başkanı Mehmet ÜNSAL  yaptığı açıklamada, "Geyikli beldemizde bugün önemli bir gün yaşıyoruz. Daha öncesinde CHP belde başkanı olarak görev yapan kardeşimiz Şükrü TAŞKIN.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 tam bağımsız hedefleri ve dünya lideri olduğundan dolayı AK Parti'ye üye olmak istediğini bizlere bildirdi. Biz de teşkilatımız olarak sevinçle karşılayıp parti teşkilatımıza üyeliğini kabul ederek gerçekleştirdik”dedi.

İstifasıyla ilgili konuşan Şükrü TASKİN iki dönem  CHP Belde başkanlığı görevini yürüttüm kendi arzu ve isteğimle CHP den istifa ederek Ak Parti Ailesine katılmaya karar verdim.Çok kıymetli Ezine İlçe Başkanım Mehmet ÜNSAL ve çok kıymetli Belde Başkanım Mustafa KİRVELİ ile görüşerek CHP’den istifa ettim. İki dönem burada Geyikli CHP Belde Başkanlığı görevini yürüttüm. Dediğim gibi kendi arzum ve isteğim ile CHP'den istifa ederek AK Parti ‘ye geçtim çünkü burada partinin ve gerekse belediye başkanın uyum içerisinde çalışmalarına şahit oldum bu sebeplerden dolayı CHP’den istifa ediyorum, AK Parti’ye geçiyorum TAŞKIN sözlerinin devamında Belediye Başkanımız  Mevlüt ORUÇOĞLU'nun Geyikli  Beldemize hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ifade eden Şükrü TAŞKIN  bundan sonra yoluma AK Parti ailesi ile devam edeceğim, her şey Geyikli için dedi.

Rozet töreninin ardından hep beraber Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt ORUÇOĞLU mekanında ziyaret edilerek yapacağı çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #geyiklibelediyebaşkanı #mevlütoruçoğlu #akpartigeyiklibeldeteşkilatı #üye #ezineakpartiilçebaşkanı #geyiklibelediyesi #ziyaret #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti