Advert
Advert
Advert

ALTIN YILLAR YAŞAM MERKEZİ NDE BAŞARILI 1 YIL

ALTIN YILLAR YAŞAM MERKEZİ NDE BAŞARILI 1 YIL
ALTIN YILLAR YAŞAM MERKEZİ NDE BAŞARILI 1 YIL
Bu içerik 2140 kez okundu.

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcılarının bir yıl boyunca üretmiş samsun rent a carğu resim ve el sanatları ürünleri yıl sonu sergisiyle beğeniye sunulurken, ödüllü Demli Sesler Korosu da bol alkış alan bir konser verdi.

 

Altın Yıllar Yaşam Merkezinde tüm bir yılın emeklerinin sergilendiği dönem sonu etkinliği gerçekleşti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan başta olmak üzere Merkez katılımcıları ve ailelerinden oluşan davetliler dönem sonu etkinliğinde bir araya geldi. Davetliler, Resim Eğitmeni Selahattin Demiroğlu ve El Sanatları Eğitmeni Filiz Özkök önderliğinde bir yıl boyunca birbirinden güzel eserler ortaya koyan kıdemli kentlilerimizin eserlerini büyük bir beğeniyle inceledi. Hem resim çalışmalarını hem de el sanatları ürünlerini samsun rent a carkça beğendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da, Merkez katılımcılarını ve eğitmenleri tebrik etti. Başkan Gökhan, eğitmenlere çiçek takdiminde de bulundu.

 

Serginin ardından ise, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen 4. SANSEV Uluslararası Çoksesli Korolar Festivalinde “Çalgı Eşlikli Yapıt Yorumlama” ödülünü kazanan Altın Yıllar Yaşam Merkezi bünyesindeki Demli Sesler Korosunun dönem sonu konseri gerçekleşti. Şef Ömer Aydın önderliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendiren koroya, davetliler de alkışlarıyla eşlik etti. Başkan Gökhan, konser bitiminde Şef Ömer Aydın’a çiçek takdiminde bulunurken, hem sergiyi oluşturan eserlere hayat veren katılımcıları ve eğitmenleri hem de Demli Sesler Korosunu bir kez daha tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Dünya Dans Günü'nde Renkli Kutlama
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor