Advert
Advert
Advert

Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor

Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, J.Albay Ali Kösem, J. Albay Selim Karaca ve İl Jandarma Komutanlığı Personeli Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor
Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1217 kez okundu.

Ziyarette; İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan,  Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü kapsamında salgın tedbirlerine uygun bir şekilde yapılacak olan etkinliklerle ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.

Jandarma Teşkilatının görev ve sorumluluklarının önemine değinen Vali İlhami AKTAŞ,  Jandarma Teşkilatı çalışanlarının görevlerini özverili bir şekilde yerine getirdiklerini ifade etti.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #jandarma #kuruluş #yıldönümü #ziyaret #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Sosyal Yaşam Evi Katılımcılarından Sergi Ziyareti
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek
Kent Genelinde Risk Teşkil Eden Ağaçlar Kaldırılarak Yeni Ağaçlandırma Çalışmaları Gerçekleştirilecek