Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş Biga’da

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Biga ilçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Nilüfer gölünü ziyaret ederek incelmelerde bulundu.

Vali Aktaş Biga’da
Vali Aktaş Biga’da Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 1098 kez okundu.

Biga Kaymakamlığı ve Biga Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Nilüfer gölünde yapımına devam edilen mesire alanı çalışmaları hakkında Biga Kaymakamı Mustafa Can tarafından, Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verildi.

Nilüfer Gölü incelemelerinden sonra Vali İlhami AKTAŞ, Sarıkaya Orman Yangın İlk Müdahale ekip binasını ziyaret etti.

Orman yangınlarını önleme ve söndürme ekibinde görevli personel ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

Ardından Abdiağa köyüne geçerek muhtar Hasan Kavaz ve vatandaşlarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, Abdiağa köyü ziyareti sonrasında Işıkeli köyünü ziyaret etti.

Işıkeli Köyü Muhtarı Emin Aktaş ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köyün genel durumu ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Işıkeli Köyü sakinleri ile de bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, köy sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaret programına Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü,  Biga Kaymakamı Mustafa Can, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Karadağ, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yardımcısı Celil Sezgin eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #ilhamiaktaş #biga #nilüfegölü #ışıkeliköyü #abdiağaköyü #sarıkayaormanyangınilkmüdahale #ekip #bina #ziyaret #yerel #gündem #haber #çanakkalevalisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti